Med oss kan du alltid förvänta dig ett bra slutresultat

Vi specialiserar oss inom flera olika typer av måleri.

services_icon1

Målning

Vi erbjuder flera olika typer av måleritjänster. Detta inkluderar invändigt och utvändigt måleri, fasad- och husmålning, dörrmålning, fönstermålning och trapphusmålning. Oavsett vilken typ av måleriarbete du vill ha hjälp med är det bara att kontakta oss. Vi arbetar alltid systematiskt och noggrant och erbjuder bra priser på samtliga tjänster.

services_icon1

Tapetsering

Är det istället tapetsering som du behöver assistans med? Inte heller det är några som helst problem för oss, det hjälper vi dig mer än gärna med. Det handlar dels om vanlig tapetsering, dels om 3D-tapetsering.

services_icon1.png

Golv och snickeri

Måleritjänster och tapetsering är inte det enda vi finns här för att hjälpa dig med. Vi är nämligen en firma som du också kan vända dig till för att få hjälp med olika typer av golv- och snickeriarbeten. Det kan bland mycket annat handla om golvslipning och olika typer av inredningsarbeten.

services_icon1

Konsultation

Har du frågor om vilka färgkombinationer som passar bra ihop? Eller vill du ha mer information om egenskaperna bland olika typer av färger? Oavsett hur stora eller små dina frågor är hjälper vi dig gärna att reda ut dessa i form av en konsultation. Med våra år inom branschen är vi säkra på att vi kan besvara allt du undrar över!