Målare bäst i Solna

Anestis Måleri AB

Varmt välkommen till oss på Anestis Måleri AB! Vi är en målerifirma med flera decenniers samlad erfarenhet av branschen. Vi erbjuder flera olika typer av tjänster inom måleri och ser alltid till att leverera slutresultat som du blir nöjd med.

Vi kan hjälpa privatpersoner, företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och andra kundgrupper och vi är verksamma inom Stockholmsområdet. Oss kan du därför ta hjälp av oavsett var i Stockholm med omnejd som du bor eller verkar någonstans. Hör av dig idag för att få en gratis offert!

Vi har höga kundbetyg

Vi på Anestis Måleri AB är mycket stolta över de höga kundomdömen vi har fått genom årens gång. För oss är det ovärderligt att se ansiktsuttrycken hos våra kunder efter att vi färdigställt ett projekt.

Vi tror att det lönar sig att göra det där lilla extra och att aldrig kompromissa med kvaliteten eller noggrannheten. Våra kundbetyg är ett kvitto på att det fungerar!

Målare hus Solna

Vi är en miljövänlig firma

Anestis Måleri AB är ett företag som tänker mycket på miljön. Just därför använder vi oss bland annat bara av miljövänliga produkter och varor. Med oss kan du med andra ord känna dig trygg i det faktum att både klimatet i stort och människors hälsa alltid kommer i första hand.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify