Ett brett utbud av tjänster

Vi erbjuder betydligt fler tjänster än bara måleritjänster. Läs mer om dessa nedan.

img

Måleritjänster

Vi erbjuder flera olika typer av måleritjänster. Detta inkluderar invändigt och utvändigt måleri, fasad- och husmålning, dörrmålning, fönstermålning och trapphusmålning. Oavsett vilken typ av måleriarbete du vill ha hjälp med är det bara att kontakta oss.

img

Tapetsering

Är det istället tapetsering som du behöver assistans med? Inte heller det är några som helst problem för oss, det hjälper vi dig mer än gärna med. Det handlar dels om vanlig tapetsering, dels om 3D-tapetsering.

img

Golv och snickeri

Måleritjänster och tapetsering är inte det enda vi finns här för att hjälpa dig med. Vi är nämligen en firma som du också kan vända dig till för att få hjälp med olika typer av golv- och snickeriarbeten. Det kan bland mycket annat handla om golvläggning och olika typer av inredningsarbeten.

img

Städning

Vår firma erbjuder även städservice. Det inkluderar allt från kontorsstädning och husstädning till byggstädning och grovstädning. Det spelar ingen roll vilken typ av städning du vill att vi ska hjälpa dig med, vi finns här för dig oavsett vilket.